Over ons

Welkom bij SisterFit!

Ons ultieme doel? Een glimlach op ieders gezicht toveren door te laten zien dat sporten niet gaat om perfectie, maar om plezier en persoonlijke groei. Voor ons is het al een overwinning als we zien dat vrouwen elkaar motiveren en ondersteunen. We geloven echt dat, zelfs voordat je de sportschool instapt, je al wint door simpelweg te beginnen.


Over de instructrices Adrijana en Lotte

Adrijana Beumer en Lotte Korevaar, zijn gepassioneerde buikdanseressen en trotse instructrices van SisterFit. Met hun achtergrond in buikdansen en hun liefde voor sport en beweging, hebben zij besloten om hun kennis te bundelen en een unieke lessen te creëren voor vrouwen.

Adrijana is de eigenaresse van dansschool Bellyssima, waar ze haar passie voor dans en vrouwelijke empowerment tot uiting brengt. Lotte, een ervaren dansdocente, sluit zich bij haar aan om vrouwen te inspireren en begeleiden in hun sportieve reis. Samen hebben zij een schat aan ervaring op het gebied van (vrouwen)sport en weten zij hoe belangrijk het is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar vrouwen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien.
Bij SisterFit willen zij vrouwen aanmoedigen om actief te worden en hun eigen kracht te ontdekken. Zij bieden energieke sportlessen die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van vrouwen te voldoen.

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, met onze persoonlijke begeleiding zijn onze lessen toegankelijk en uitdagend voor iedereen.

"Onze missie is om vrouwen te helpen een gezondere levensstijl te omarmen, stress te verminderen, meer plezier te hebben en een gemeenschap van sterke en zelfverzekerde vrouwen op te bouwen. Bij SisterFit geloven we in de kracht van samenkomen, ondersteunen en inspireren. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze SisterFit-familie en samen met ons op deze opwindende reis te gaan."

Klaar om jezelf uit te dagen, je grenzen te verleggen en de beste versie van jezelf te worden? Sluit je aan bij SisterFit en ontdek hoe sporten met plezier en in een veilige omgeving het verschil kan maken in je leven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze lessen en je te begeleiden op jouw sportieve pad. 


Over de oprichtster Gorjana
Gorjana Sijan, de oprichter en voorzitter van SisterFit Club, heeft haar passie en ervaring op het gebied van vrouwengezondheid en -welzijn omgezet in de oprichting van deze stichting. Na vele jaren gewerkt te hebben met vrouwen door middel van Bioslimming behandelingen, voelde Gorjana de sterke behoefte om iets terug te geven. Haar missie met SisterFit Club is om vrouwen te helpen zich zowel fysiek als mentaal beter in hun vel te voelen.

Ze combineert haar uitgebreide kennis en ervaring met een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd. Gorjana’s leiderschap bij SisterFit Club is gericht op het creëren van een omgeving waar vrouwen zich gesteund en geïnspireerd voelen om aan hun welzijn te werken. Haar toewijding aan deze missie maakt SisterFit Club een unieke plek waar vrouwen kracht, vertrouwen en gemeenschapszin kunnen vinden.